ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

04.03.2020

Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή της Ι΄ Διεθνούς Επιστημονικής Συνάντησης για την Ελληνιστική κεραμική μετά  τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού  αποφάσισε την αναβολή της διεξαγωγής της Ι΄ Διεθνούς Συνάντησης κατά το διάστημα 10-14 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση ελήφθη με πρωταρχικό  για την επιτροπή κριτήριο την υγεία των συνέδρων και των συνεργατών μας, αλλά και με γνώμονα τη συμβολή μας στην υγεία  του κοινωνικού συνόλου.

Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση της Ι΄ Διεθνούς Συνάντησης εντός του  έτους 2020,  διασφαλίζοντας συγχρόνως ολόκληρη τη διετή  προετοιμασία   μας για τη Συνάντηση μας με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να μη διακοπεί η τριακονταπενταετής  αλυσίδα της αρχαιολογικής αυτής διοργάνωσης. Για την επιτυχία του στόχου αυτού προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας όλων μας, η οποία  άλλωστε αποδείχθηκε μέχρι σήμερα γόνιμη και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί.

Ευχαριστούμε  τους συναδέλφους, συνέδρους και συνεργάτες, και τέλος όλους όσοι συνέδραμαν στο έργο μας για τη βοήθεια τους και ευχόμαστε υγεία.

                                 Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή

    της Ι΄ Διεθνούς  Επιστημονικής Συνάντησης για την Ελληνιστική Κεραμική

Σχετικά αρχεία